Marco de GripGepassioneerd, creatief en toegewijd.

Al bijna 20 jaar ben ik geïnspireerd door Anthony Robbins , de grondlegger van Neuro Associatieve Conditionering. Sinds 1996 heb ik mij verdiept in alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Ik heb vele boeken gelezen die over dit onderwerp gaan en trainde mezelf in veel technieken die er op dit gebied zijn. Sinds 2015 ben ik zelf een gediplomeerd Life Coach Professional. De opleiding heb ik gevolgd bij Life Coaching Academy – Health Balance Group.

De vreugde en voldoening bij het helpen van andere mensen om hun leven succesvol te veranderen, hun dromen na te streven en voldoen aan hun doelen is mijn passie. Ik heb de laatste 20 jaar gewijd aan het uitbreiden van mijn kennis, ervaring en expertise.

Als afgestudeerd bedrijfskundige, met verschillende werk -en sportervaringen op het gebied van sales, management, marketing, inkoop en sport-coaching breng ik een multidiciplinaire benadering mee in mijn Life-Coaching.

Mijn doel is het op maat aanbieden van flexibele coachingmethoden, het identificeren van verborgen uitdagingen en het zorgen voor een gerichte begeleiding. De resultaten zijn duurzame oplossingen die succesvol zijn voor individuen, sporters en ondernemers. Ik geloof dat verandering plaatsvindt via individuen. Niet de omstandigheden, maar je beslissingen bepalen je succes en toekomst.

Ik weet wat ik wil bereiken en ga daar ook voor. Als het aan mij ligt, inspireer ik veel mensen hetzelfde te doen. Maak de juiste keuze, onderneem actie, blijf jezelf ontwikkelen, volg je droom en lever een bijdrage. Succes is een keuze, welke keuze maak jij?

Wat zijn uw wensen? Uitdagingen? Prestatiedoelen? Tijdens een gratis telefonisch kennismakingsgesprek zou ik graag met u van gedachten wisselen om te ontdekken hoe we het beste kunnen samenwerken.