Een Life Coach ondersteunt zijn klanten om hun aangeboren vaardigheden en passies te benutten richting praktische en duurzame oplossingen.

Life Coaching kan u helpen:

  • Hoe u beperkende gedragspatronen doorbreekt
  • Hoe u zelf-sabotage elimineert
  • Hoe u uw waarden en overtuigingen op een lijn brengt om uw doelen te bereiken
  • Hoe u uw passie en ambitie ontketent
  • Wat u echt wilt met uw leven en hoe dit te bereiken
  • Hoe u duurzame groei produceert en baanbrekende resultaten genereert
  • Hoe u de mentale weerbaarheid vergroot om kalm en vol (zelf)vertrouwen te blijven in stressvolle situaties.
  • Hoe u meester wordt in communicatievaardigheden om uw team en bedrijf te inspireren
Life Success Coach Marco: ''geen enkel individu of organisatie is tevreden met het bereiken van een bepaald niveau van succes. Alleen als we het gevoel hebben dat we voortdurend groeien en ontwikkelen vindt ware vervulling plaats. Ware groei is het directe resultaat van progressie, voortdurende en nooit aflatende verbetering. Mijn visie is om iedereen te ondersteunen die de toewijding heeft om zijn leven en bedrijven naar het volgende niveau te tillen, door het delen van de beste technologieën voor persoonlijke- en bedrijfsverandering''.

De Life Coaching die ik hanteer is gebaseerd op het Neuro Associative Conditioning (NAC) model. Het model is ontstaan in de tachtiger jaren door de grondlegger Anthony Robbins. Dit model is zo gestructureerd dat oude patronen die ons niet dienen, doorbroken worden en nieuwe patronen geïntegreerd worden. Het is een uitkomstgerichte methode, waarbij de klant aan zijn/haar gewenste doel werkt en dit ook met zekerheid gaat ervaren. De klant gaat begrijpen wat hem of haar nu weerhoudt op emotioneel gebied in het behalen van zijn/haar doelen, wat hierin de blokkades zijn, maar ook wat de klant verder helpt om een leven te leiden met passie en vervulling. 

NAC Life Coaching helpt individuen te excelleren en teams harmonieus en efficiënt met elkaar te laten samenwerken.

Succes is een keuze, welke keuze maak jij ?

Wat zijn uw wensen? Uitdagingen? Prestatiedoelen? Tijdens een gratis telefonisch kennismakingsgesprek zou ik graag met u van gedachten wisselen om te ontdekken hoe we het beste kunnen samenwerken.